Mis het niet: ’s werelds grootste autorecyclingscongres

Gepubliceerd op 14 februari 2019

Op 20 tot en met 22 maart aanstaande komt de wereldwijde autorecyclingsbranche bijeen tijdens het 19e IARC-congres. In het Oostenrijkse Wenen wordt gesproken over alle belangrijke ontwikkelingen in de sector. Vanzelfsprekend is ARN een onderdeel van het programma en zijn we daarnaast ook als zeer geïnteresseerde deelnemer aanwezig.

Het congres staat geheel in het teken van de ontwikkelingen in de autorecyclingsbranche. Experts uit alle windstreken spreken en discussiëren over de huidige stand van zaken en toekomstverwachtingen van en voor de sector. Naast autorecyclers geven de nodige autofabrikanten en politici acte de présence. Met honderden internationale deelnemers is IARC 2019 hét congres van het jaar.

Onderwerpen
De thema’s die deze editie worden besproken zijn onder meer:

  • hergebruik & recycling,
  • wetgeving & regulering,
  • ontmanteling (o.a. hybride en elektrische voertuigen),
  • technologie & materialen (o.a. de visie van een autofabrikant op plastics),
  • sortering & classificatie (o.a. het gebruik van kunstmatige intelligentie),
  • e-mobiliteit & batterijrecycling (o.a. de kansen en bedreigingen bij het recyclen van lithium-ion batterijen).

Daarnaast geven Duitsland, Argentinië en India via landenreportages inzicht in hoe de autorecyclingsindustrie er bij hen voor staat. Tussen de diverse 30 minuten-sessies door is er voldoende ruimte om te netwerken.

Aanmelden
ARN is als sponsor verbonden aan het IARC en heet u van harte welkom op ’s werelds grootste autorecyclingscongres. Registeren is mogelijk via https://www.icm.ch/iarc-2019. Hier vindt u ook het ‘spoorboekje’ voor de congresdagen. We zien u graag op 20-22 maart in Wenen!

Wat: Het 19e International Automobile Recycling Congress (IARC 2019)
Wanneer: 20-22 maart 2019
Waar: Wenen
Aanmelden: https://www.icm.ch/iarc-2019